Jouw trouwdag!

De start van de mooiste tijd van je leven! Op jouw trouwdag wil je stralen! Betoveren.

Samen met jou kijk ik naar de meest passende look voor jou. Dit doe ik door middel van een try out. Deze sessie neemt ongeveer 2 uur in beslag, afhankelijk van jouw wensen. Hierdoor ga jij vol vertrouwen en in alle rust deze mooie dag tegemoet.

 

Als hair & make-up artist sta ik graag aan jouw zijde op deze mooie dag. Ik kan bij jou thuis komen, op locatie en je bent uiteraard ook welkom bij mij.

 

Ik werk met hoogstaande (Vegan) producten zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de duurzaamheid deze dag. Tevens kan ik nog een touch-up komen doen en krijg je kleine producten mee (met uitleg) om jouw mooie gezicht eventueel bij te werken gedurende de dag. Uiteraard kan ik ook de visagie en hairstyling verzorgen van gasten, bruidsmeisjes, bruidegom en meer.

 

Moeder/Dochter make over

Lijkt het jou leuk om samen met jouw moeder een make over door mij te laten verzorgen? Geniet samen onder het genot van een hapje en een drankje van deze 2,5 uur durende sessie. Uiteraard is een fotoshoot na deze make over ook één van de bespreekbare opties!

 

Travestie/Crossdressing

Jouw privacy en discretie van mijn kant staat hierbij voorop. Tijdens deze 1,5 uur durende sessie breng ik mooie avond make-up aan welke passend is bij jouw gezicht. Een hapje en drankje staan klaar. Tevens kan deze sessie worden uitgebreid naar 3 uur, waarbij we ook een mooie wandeling zullen maken en een drankje ergens in de stad kunnen drinken.

 

Overige visagie en hairstyling is allemaal bespreekbaar, hierboven zijn slechts enkele voorbeelden genoemd. Neem voor meer informatie gerust contact met mij op!